Over ons

Waar ter wereld je ook woont, Sobriety Online zet jouw doelen centraal

Wie zijn wij?

Sobriety Online helpt jou verder!

Sobriety Online is een moderne psychologenpraktijk die zich met behulp van online gesprekken en therapie richt op mensen met milde verslavingsproblematiek. Waar ter wereld je ook woont, Sobriety Online zet jouw doelen centraal. Met een nuchtere, motiverende en oordeelsvrije aanpak, ondersteunen we je om de controle terug te krijgen

Ons team

Het team van Sobriety Online staat klaar om jou verder te helpen!

Bart Vemer

Praktijkhouder/GZ-psycholoog

Judith van Marle

GZ-psycholoog

Jorien Denie - van den Bosch

GZ-psycholoog

Sobriety Online biedt op verschillende vlakken online hulp aan. Daar waar jij niet meer weet hoe je verder moet, helpen wij jou verder zodat jij weer de dingen kan doen die belangrijk voor je zijn.

De verschillende gebieden waar Sobriety Online bij kan helpen, vind je via onderstaande button.

Wat zijn de ervaringen van anderen?

2205256774854474505_medium (1)

Anoniem

Wij hebben online therapie via Skype gehad. Hele prettige manier om met iemand te praten en gewoon in je eigen omgeving te zijn. Deze psycholoog is een zeer rustige en prettige man om mee te praten.

2205256774854474505_medium (1)

Anoniem

Ik ben bij deze praktijk terecht gekomen omdat ik een ‘hands-on’ aanpak zocht; aanpakken dat probleem en niet alleen maar eindeloos van je af praten. Mijn therapeut is een fijn mens.

2205256774854474505_medium (1)

Anoniem

Ik kan volledig mijzelf zijn en ik kan alles zeggen wat ik op mijn hart heb. De psycholoog heeft een goed luisterend oor en stuurt je ongemerkt de juiste kant op maar je bepaald zelf op welk moment.

2205256774854474505_medium (1)

Anoniem

De therapeut biedt een vertrouwde en veilige omgeving, en blijft zelf een motiverende en actieve houding uitstralen. Professionaliteit in combinatie met vertrouwen.

Hoe gaat Sobriety Online te werk?

Sobriety Online zorgt ervoor dat jij geholpen wordt op jouw moment, op jouw plek, waar dan ook ter wereld. Wij bieden je online hulp.