Contact

Vul geheel vrijblijvend het contact formulier in en ontvang persoonlijk advies.

Onze therapie en coaching is laagdrempelig en werkt 100% online. De cliënt kan vanuit een vertrouwde thuisomgeving deelnemen aan de behandeling. Bevoegde professionals helpen via een beveiligd online behandelplatform met specifieke verslavingsproblematiek. Daarnaast is Online Therapie ook te declareren bij de zorgverzekeraar. Lees hier meer over de kosten en vergoedingen.

    Ervaringen

    Anoniem

    Als Nederlander woonachtig in het buitenland is het door de taalbarrière lastig om therapie te krijgen. Bij deze praktijk kon ik via de webcam in het Nederlands terecht, voor mij een absolute uitkomst! De medewerkers zijn erg aardig, tonen veel empathie en ik heb veel baat gehad bij de behandeling. Kortom, een absolute aanrader!

    Anoniem

    Ik kan mijn psycholoog absoluut aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een zeer goede, intelligente, betrokken, flexibele en ervaren psycholoog. Ik kon direct terecht, hij verdiept zich in je achtergrond en bied een passende behandeling. Ik vond dat met name heel erg prettig, hij legt je niets op en is zeer meedenkend, terwijl hij altijd kritische vragen blijft stellen die nodig zijn om verder te komen.